Bugun...



Afyon’un Yöresel Lezzetleri Mercimekli Bükme ve Vişne Hoşafı AKÜ’de Sahne Aldı

Afyon’da Türk Mutfağı Haftası etkinliğinde geleneksel lezzetler sahne aldı. Vali Yiğitbaşı ve protokol üyeleri, öğrencilerin hazırladığı mercimekli bükme ve vişne hoşafını tattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 23-05-2025 19:30:04 Tarih: 23-05-2025 19:25

Afyon’un Yöresel Lezzetleri Mercimekli Bükme ve Vişne Hoşafı AKÜ’de Sahne Aldı

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Turizm Fakültesi’nde gerçekleştirilen Türk Mutfağı Haftası etkinliği, Afyon’un özgün lezzetlerini sahneye taşıdı. Etkinlikte, Gastronomi Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan mercimekli bükme ve vişne hoşafı büyük beğeni topladı.

 

Programa Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başta olmak üzere, protokol üyeleri, akademisyenler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Etkinlik, kültürel mirasın yaşatılması ve genç kuşaklara aktarılması amacını taşırken, öğrenciler de geleneksel mutfağa olan ilgileriyle takdir topladı.




Bu haber 70 defa okunmuştur.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KÜLTÜR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
HABER ARŞİVİ
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI